GIDA

Altunkaya Şirketler Grubu gıda sektöründe kalite ve güven misyonu ile sunduğu 2000’e yakın ürün ile gıda sektöründeki Mahmood Tea, Mahmood Coffee, Mahmood Rice, Altunsa markalarıyla dünya pazarlarına açılmıştır. Türkiye’nin hedeflerine uygun hedeflerle ilerleyen bir şirket olmaktan gurur duyan Altunkaya, gıda sektöründeki dev markası Altunsa ile tüm mutfak ihtiyaçlarını karşılayacak düzeydeki 1000’den fazla ürün çeşidini, Ortadoğu başta olmak üzere 40’dan fazla ülkeye ihraç etmektedir. Her geçen gün pazar payını ve ihraç ettiği ülke sayısını artıran Altunkaya Şirketler Grubu, uluslararası ve lider bir Türk gıda-içecek şirketi olarak tanınmayı ilke edinerek ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır.

Gıda ve içecek alanlarına önemli yatırımlar yapan Altunkaya Şirketler Grubu’nun 2005 yılında faaliyete başlayan tesisi Altunsa Gıda, toz içecek üretimi ile başlayıp ürün gamını, kahve ürünlerine kadar genişletmiştir. Ortadoğu ülkelerinin en büyük markalarından olan Mahmood Coffee, Altunsa Gıda tarafından üretilmekte ve sınıfının en iyi hizmetini sağlayıp müşterilerle güçlü ortaklıklar kurmaktadır.

Gıda sektöründe hızla büyüyen Altunkaya, Altunsa markalı ürünleriyle ulusal ve uluslararası normlara uygun kaliteli ve güvenli gıdalar üreterek müşterilerinin memnuniyetini sağlamakta ve ihracat pazarında Türkiye’nin ismini gururla taşımaktadır.

www.altunsagida.com.tr

Sektörler

Diğer Sektörlerimiz